Bowlinghaller


Danske bowlinghaller


Lovvang Bowling Center 1982

Se en oversigt over samtlige danske bowlinghaller gennem årene. Har du mulighed for at bidrage med manglede oplysninger hører vi gerne fra dig. Vi vil løbende holde sidebn opdateret.

Oversigten indeholder oplysninger om bowlinghallernes placering, åbningsdato, ophørsdato, antallet af baner, samt diverse ændringer omkring centeret.


AMFs Guldkugle


AMF Guldkluglen

I perioden fra 1965 – 1982 medbragte AMF ”Guldkuglen” når nye centre i Skandinavien skulle indvies. Det var tradition i forbindelse med indvielse af et nyt bowlingcenter at første kast ved en indvielse blev foretaget med Guldkuglen, og efterfølgende blev bowlingcentrets navn og dato for indvielsen indgraveret i kuglen. I årene efter 1982 udviklede bowlingsporten sig noget hurtigere, og derfor ikke tidsmæssigt muligt at tranportere Guldkuglen rundt i hele Skandinavien, hvorfor AMF valgte af skænke hvert nyt bowlingcenter en guldkugle indgraveret med hallens navn og dato for indvielsen.


Indlæg med foto om bowlinghaller


Danmarks Kort
Aalborg Viborg Holstebro

Kan du bidrage til at supplere denne fane af bowleren.dk om bowlinghallernes historie med oplysninger omkring bowlinghallernes eksitens?